top of page

PROFESSIONALS RUIMTE

DOCUMENTEN OM TE DOWNLOADEN OF TE BEKIJKEN

(op mobiele telefoons staan audio- en videobestanden onderaan de pagina; .pdf-bestanden verschijnen niet op mobiele apparaten en moeten via computers worden bekeken en gedownload)

1) “VOLG JE WEG” CONCERTEN

Beschrijving van de voorstelling:

Bernard Degavre is een Belgische auteur, componist en performer, afkomstig uit Brussel. 

Dit zijn Franse liedjes geschreven en gecomponeerd door Bernard Degavre (tekst en muziek) en sommige door Barry McNeese (muziek en arrangementen).
Het repertoire bestaat uit een twintigtal nummers, waarvan de helft afkomstig is van het album "Suista route" en de andere helft uit de meest populaire nummers uit het repertoire van Bernard, het geheel wisselt nummers "up-tempo" en ballads af om geef een alert en gevarieerd ritme aan de show. 

Muzikanten: Philippe Mobers, drums en percussie / Barry Mc Neese, bas / Fabrice Manzini, gitaar / Bernard Degavre, gitaar, zang, mondharmonica.

- algemene perskit: 

- promotionele foto HIER

- gegevensblad:

- TOURNEES ARTS ET VIE (FR): codenummer:1508-6: KUNSTENAARSBLAD

- Geluidssysteem: LOW MEN'S LAND

- Geluidsbestanden geëxtraheerd uit de show: 

- Videos van de show:

2) SHOW "VOYAGE EN CHANSON FRANCAISE"

 

Beschrijving van de voorstelling:

In deze nieuwe show gaan we op zoek naar Franse liedjes met voornamelijk volkskleuren, hun auteurs, componisten en uitvoerders (Yves Simon, Maxime Le Forestier, Beau Dommage, Pierre Rapsat, Nicolas Peyrac, ... maar ook Barbara) en de thema's die hen inspireerden. We zullen deze nummers afwisselend uitvoeren met originele nummers uit ons eigen repertoire, waarbij we in de commentaren een thematische link leggen tussen de nummers die de nummers in hun context plaatsen.
Muzikanten: Ariane De Bièvre, fluit en percussie / Barry Mc Neese, bas / Patrick De Schuyter, gitaar / Bernard Degavre, gitaar en zang.

- presentatiebestand:

- ARTS & LIFE tours: codenummer:1508-12: KUNSTENAARSBLAD

- Technischefiche : opaanvraag

- Geluidsbestanden geëxtraheerd uit de show: 

- Videos van de show:

3) MOUSTAKI-SHOW

De show nodigt het publiek uit om de carrière van de kunstenaar te ervaren sinds zijn geboorte in Alexandrië, zijn komst naar Parijs en de ontmoeting van Brassens, Piaf, Barbara op 68 mei en de komst van het succes met "Le Métèque". Dan zal het de Moustaki-burger van de wereld zijn, in Japan, in Latijns-Amerika en vooral in Brazilië, die de toegewijde Moustaki zal worden, die van vrijheid houdt en de democratie verdedigt.

Muzikanten: Ariane De Bièvre, fluit en percussie / Barry Mc Neese, bas / Patrick De Schuyter, gitaar / Bernard Degavre, gitaar en zang.

- Tecnhischefiche in het Frans                en in het Nederlands             

- Foto  van de show:HIER

- Geluidsbestanden geëxtraheerd uit de show: 

- Video van de show:

- voor de pers: uitgebreide presentatie HIER.

- Frankrijk: IRMA-formulier:HIER.

 

KUNST EN LEVEN CATALOGUS  ALGEMEEN

Overleg plegen:HIER

JURIDISCHE DOCUMENTATIE

Kaderbesluit erkenning en subsidiëring professionele sector podiumkunsten (laatste wijziging 14.12.2016 – BS 25.01.2017):HIER

Ontwerpdecreet nieuw cultureel bestuur (773 (2018-2019) - nr. 1:HIER

bottom of page