top of page

PRIVATE LEVEN

 

DOOR DEZE WEBSITE TE GEBRUIKEN ALS EEN GEBRUIKER OF BEZOEKER, VERKLAART U DAT U DEZE PRIVACYVERKLARING HEBT GELEZEN EN DE INHOUD ACCEPTEERT. ALS JE GEEN TOESTEMMING KUNT GEVEN, VERZOEKEN WIJ U UW PERSOONLIJKE GEGEVENS NIET TE COMMUNICEREN.

 

Om te voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening inzake de bescherming van persoonlijke gegevens (GDPR), een Europese wet die op 25 mei 2018 in werking is getreden, vereist het raadplegen van de meeste informatie die op deze site wordt gepresenteerd, niet dat u verstrekt ons persoonlijke gegevens; voor sommige delen kan dit echter nodig zijn: e-mail contact en registratie voor de nieuwsbrief.

 

Bernard Degavre is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke gegevens die via zijn website worden verzameld en verbindt zich ertoe om zijn privacy te respecteren. Het heeft alle redelijke technische maatregelen genomen om deze gegevens veilig op te slaan en te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De productie van Méli-mélo is een geregistreerd handelsmerk van het BOIP, maar heeft geen eigen rechtspersoonlijkheid.

 

Wanneer u gegevens communiceert via internet, wat een open en onbeschermd netwerk is, kunnen we de veiligheid van de gegevens tijdens de overdracht niet garanderen. Hetzelfde geldt voor e-mails die u ons stuurt. Daarom raden wij ten zeerste aan dat u via deze kanalen geen gevoelige informatie verzendt.

 

De website bevat hyperlinks die toegang geven tot externe sites. Sommige van deze sites kunnen sites van buitenlandse advocatenkantoren zijn. Daarom kunnen deze websites, naast deze verklaring, lokale gegevensbeschermingsregels bevatten.

 

We behouden ons het recht voor om deze verklaring te wijzigen om te allen tijde te voldoen aan wettelijke vereisten en marktpraktijken. Elke herziene versie van deze verklaring is van kracht zodra deze online wordt gepubliceerd. We raden u ook aan om deze altijd te lezen wanneer u deze website bezoekt.

 

Door uw persoonlijke gegevens op deze website te registreren, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens en de verwerking verzamelen voor de volgende doeleinden:

 

(1) reageren op verzoeken die u via deze site indient,

(2) u informatie te verstrekken of u nieuwsbrieven te sturen waarop u zich hebt geabonneerd,

(3) voldoen aan wettelijke en reglementaire vereisten.

 

Toegang tot persoonlijke gegevens die zijn verzameld tijdens uw bezoek aan deze site is beperkt tot degenen die het nodig hebben om de taken uit te voeren die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

 

Deze gegevens worden bewaard gedurende de tijd die nodig is om de doeleinden te bereiken waarvoor ze zijn verzameld.

Als u zich online hebt geregistreerd voor onze nieuwsbrief, kunt u zich op elk gewenst moment uitschrijven, hetzij rechtstreeks via de nieuwsbrief of op deze website, of door een e-mail te sturen naar de het volgende adres: melimeloproductie@gmail.com.

 

U hebt het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens verzameld door deze site. Dit recht kan worden uitgeoefend door een schriftelijk, gedateerd en ondertekend verzoek te sturen, vergezeld van een kopie van uw identiteitsdocument naar het volgende e-mailadres: melimeloproduction@gmail.com.

bottom of page